Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sandra en Tony Alessi boeken?

Sandra en Tony Alessi boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sandra en Tony Alessi

Wilt u Sandra en Tony Alessi direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sandra en Tony Alessi

Emotie, kippenvel, uitzonderlijke klasse en geraakt tot op het bot! Dit zijn slechts enkele van de veel gehoorde kreten na het optreden van het bijzondere Italiaanse duo: Sandra & Tony Alessi. 

Vader Tony is een rasechte en unieke Italiaanse tenor met een enorm bereik en charisma. Dochter Sandra is gezegend met een buitengewoon prachtige en gevoelige stem.  Solistisch zijn beiden al uniek en als zij samen duetten zingen ontstaat er een zeldzame chemie tussen de beide stemmen.  Hun repertoire is zeer uitgebreid en divers en bestaat uit songs van o. a. Andrea Bocelli, Luciano Pavarotti, Celine Dion, Laura Pausini, Jaques Brel, Edith Piaf en prachtige duetten zoals o. a. " The Prayer " en " Vivo per Lei ". 

Ook is Tony op zijn best in het vertolken van de populaire aria's en het Italiaans-Napolitaans repertoire.

Vooraf overleg over het repertoire is mogelijk. 

Sandra en Tony Alessi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sandra en Tony Alessi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sandra en Tony Alessi wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sandra en Tony Alessi. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sandra en Tony Alessi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.