Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sander Lantinga boeken?

Sander Lantinga boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sander Lantinga

Wilt u Sander Lantinga direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sander Lantinga

Er zijn maar weinig mensen die op hun dertigste een cv hebben als dat van Sander Lantinga: honderden uren live televisie en radio staan er op maar ook zijn wereldberoemde naaktloop-actie op Wimbledon en iets met een cultband.

Sander Lantinga wordt geboren op 27 september 1976 in Berkhout. Na vele omzwervingen en verhuizingen belandt Sander samen met zijn ouders in Biddinghuizen. Daar begint zijn liefde voor muziek. Hij gaat aan de slag als DJ op schoolfeesten en richt een band op met de illustere naam ‘Gekocht bij Albert Heijn’.

Sander doorloopt de HAVO en probeert daarna een jaar HEAO, maar dat is niks voor hem. Het wordt uiteindelijk Audiovisuele Journalistiek in Zwolle. Na een stage bij MTV wordt Sander aangenomen bij de muziekzender. Hij begint als redacteur en is al gauw op TV te zien als die-VJ-met-die-zak-over-zijn-hoofd. Voor MTV Summer of Love reist Sander (zonder zak) de hele wereld over.

In september 2004 maakt hij de overstap van MTV naar de NPS op 3FM waar hij dagelijks de Sandersjow presenteert. In 2005 krijgt hij een Marconi award voor aanstormend radio-talent.

In september 2005 maakt Sander de overstap naar BNN waar hij diverse programma's op radio en televisie presenteert. Zo was hij te zien als SuperSander in BNN University, bij de Dutch MOBO Awards, als presentator van de seksperimenten bij Spuiten & Slikken en als presentator van Top of the Pops. Sinds 2006 is hij te zien in Try Before You Die. Samen met zijn BNN-maatje Sophie Hilbrand presenteerde hij Kebab TV, live vanuit een kebabtent in Scheveningen. Ook is hij sinds 2007 host van Neerlands meest hilarische popquiz: Doe Maar Normaal.

De Coen en Sander showOp de radio presenteerde hij op vrijdagavond Lantinga & Swijnenberg, samen met zijn maatje Coen en ook had hij een rubriek in het 3FM programma Wout! Sinds september 2006 heeft hij samen met Coen zijn eigen radioprogramma op 3FM, De Coen en Sander Show, met nieuws, bijna nieuws en veel muziek

Sander Lantinga boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sander Lantinga zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sander Lantinga wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sander Lantinga. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sander Lantinga te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.