Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 200 personen
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Sander Kwarten boeken?

Sander Kwarten boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sander Kwarten

Wilt u Sander Kwarten direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sander Kwarten

Sander Kwarten stond al op zeer jonge leeftijd op het podium te zingen. Zoals veel van zijn (jonge) collega’s deed deze goedlachse volkszanger ook aan diverse talentenjachten mee, waarvan hij menigeen won. Uiteindelijk leidde dat tot de single ‘Leef Vandaag’ onder productie van Manfred Jongenelis.

In 2010 maakte Sander de overstap naar Goldfinger (Waylon van der Heijden) waar hij onder meer werkte aan de single ‘Hart van Steen’, met deze single scoorde hij zijn 1e chart notering in de Dutch Charts single top 100.

In 2015 wist de sympathieke volkszanger uit Breda een hit te scoren met Verliefd. De single werd door alle radiostations goed opgepakt en ook was hij te zien bij Muziekfeest op het Plein.

Zijn debuut CD “Dromen” is nu uit, met daarop ook de laatst verschenen single Dromen.

Dit album is geproduceerd door Waylon van der Heijden (bekend van o.a. Django Wagner, Ferry de Lits en Rene Schuurmans).

Sander Kwarten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sander Kwarten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sander Kwarten wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sander Kwarten. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sander Kwarten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.