Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Meet & Greet
Volledige prijslijst

Sammie de Sneeuwpop boeken?

Sammie de Sneeuwpop boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sammie de Sneeuwpop

Wilt u Sammie de Sneeuwpop direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sammie de Sneeuwpop

Want zeg nou zelf, van de lieve verschijning van Sammie de Sneeuwpop wordt je toch helemaal warm?

Sammie is een hele lieve sneeuwpop die van warme knuffels houdt. Hij vind het super leuk om op de foto te gaan, handtekeningen uit te delen en natuurlijk om te knuffelen. Sammie neemt altijd een getrainde begeleider met zich mee die zijn ogen, oren en hulp is.

Optioneel bij te boeken

Onze begeleider kan eventueel foto's maken van uw gasten/bezoekers met Sammie de Sneeuwpop.
Deze foto's kunnen dan gratis gedownload worden. Informeer naar de mogelijkheden m.b.t. deze fotoactie.

Sammie de Sneeuwpop boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sammie de Sneeuwpop zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sammie de Sneeuwpop wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sammie de Sneeuwpop. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sammie de Sneeuwpop te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.