Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: House of Talent
Volledige prijslijst

Samir Sami boeken?

Samir Sami boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Samir Sami

Wilt u Samir Sami direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Samir Sami

Als vierjarig jongetje raakte Samir Sami geïnspireerd door rapmuziek en begon hij zijn eigen liedjes te schrijven. Hij droomde van een carrier in de spotlights en heeft alles in zijn leven opgeofferd voor een plek in House of Talent waar hij zijn carrière professioneel wil uitbouwen. Muziek, vrouwen, money en feest is waar Samir voor leeft.

Tijdens zijn optreden weet Samir zijn publiek een mega adrenalinekick te bezorgen en zal niemand stil blijven staan!

Samir Sami boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Samir Sami zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Samir Sami wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Samir Sami. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Samir Sami te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.