Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Salemme boeken?

Salemme boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Salemme

Wilt u Salemme direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Salemme

Salemme Guiaux, geboren op 9 november, kwam een maand te vroeg omdat ze zo’n zin had in het leven. Haar voornaam betekent ‘vrede’, haar achternaam heeft ze te danken aan Franse voorouders. Toen ze 4 jaar oud was ging ze op ballet samen met haar oudste zusje. Op school werd veel aandacht besteed aan acteren en zang, zo was er elke week een uitvoering van het koor waar Salemme in zong, en vanaf de eerste klas speelde ze regelmatig een hoofdrol in de halfjaarlijkse musicals die werden opgevoerd voor alle ouders.

Toen ze 8 jaar oud was kon ze uren zingen en dansen voor de spiegelwand in de gymzaal van haar vader die in de tuin van haar ouderlijk huis gebouwd was. Een speciale muziekgeoriënteerde afdeling van de middelbare school gaf Salemme de mogelijkheid zich goed verder te ontwikkelen met zingen, dansen en acteren. Wekelijks volgde ze streetdance, latin-hiphop, gogodance, jazzballet en breakdance lessen. 

Tijdens haar middelbare school periode volgde ze 2 jaar de musicalopleiding en ging ondertussen naar audities die door producers en platenlabels werden georganiseerd. Bij een grote landelijke auditie van een grote platenmaatschappij werd ze gekozen maar uiteindelijk toch net te jong gevonden omdat ze toen 15 jaar oud was.

Haar acteerlessen hebben ervoor gezorgd dat ze, terwijl ze nog haar studie aan het afronden was, een rol kreeg in de succesvolle Nederlandse soapserie ‘Westenwind’. Ook heeft Salemme in 2006 een gastrol verzorgd in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. In 2007 was ze zelfs in de Nederlandse bioscopen te zien met een kleine rol in de Nederlandse horrorfilm ‘Horizonica’.

Naast een opleiding visagie en wekelijkse zanglessen voegde ze zich bij online castingbureaus voor artiesten. Na een aantal audities voor Nederlandse en Duitse platenlabels koos ze om te gaan werken met een muziekproduktieteam om te gaan zingen in een meidenpopgroep. Na een tijdje wilde DJ / producer Jake van K. liever met haar solo werken. Met deze producer brengt Salemme in 2006 haar debuutsingle "Oh My God" uit, een samenwerking met rapper R-Kay. De single haalt uiteindelijk de 80e plaats in de single top 100. 

In het najaar van 2008 is Salemme druk bezig in de studio met het schrijven en opnemen van haar eerste album samen met top-producers uit Nederland, Engeland en Scandinavië. Begin januari wordt de eerste single van dit album verwacht. 2009 belooft nu al een mooi jaar te worden voor dit multi-talent!

Salemme boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Salemme zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Salemme wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Salemme. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Salemme te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.