Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Safiya boeken?

Safiya boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Safiya

Wilt u Safiya direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Safiya

Een buikdansoptreden is een sprankelende toevoeging aan bedrijfsfeesten, verjaardagen, bruiloften of andere gelegenheden. Maak uw feest uniek en boek vandaag nog!

De magische klanken van de oriëntaalse muziek verspreiden zich door de ruimte. Het publiek kijkt vol verwachting om zich heen, en wacht in spanning af wat er gaat gebeuren. Opeens betreedt buikdanseres Safiya de dansvloer, en iedereen kijkt verrast op. Dit had men niet verwacht. Met haar charmante uitstraling is ze binnen no time het stralende middelpunt van uw gezelschap en betovert iedereen met haar elegante buikdanskunsten. Gefascineerd blijft u kijken en voelt u hoe de oriëntaalse klanken bezit van u nemen. Helaas is het optreden dan alweer ten einde, maar het laat een onuitwisbare indruk achter. Nog lange tijd zult u zich buikdanseres Safiya herinneren als het hoogtepunt van uw feest. De oriëntaalse dans en muziek is een waar sieraad voor uw feest.

Wilt u ook uw feest deze onuitwisbare indruk geven? Boek dan nu buikdanseres Safiya! Safiya’s optredens onderscheiden zich door haar mystieke uitstraling en adembenemende gevoelsexpressie. Met haar afwisselende en fascinerende shows, schitterende kostuums en oriëntaalse muziek, weet zij u zodanig te raken dat u zich vanzelf in oosterse sferen waant. Hiermee wordt het fundament gelegd voor een sfeervol en grandioos feest! Een optreden duurt doorgaans 10 à 15 minuten. Ook kunt u een tweede optreden boeken waarbij in een korte pauze een kostuumwissel plaatsvindt. Dan volgt er een tweede optreden van 10 à 15 minuten. Safiya verzorgt ook optredens op maat! Buikdanseres Safiya beheerst verschillende buikdansstijlen en attributen voor een gevarieerde en professionele act. Bij het boeken van uw optreden kunt u een keuze maken uit:

- Een opzwepende trommelsolo
- Een spannende sluierdans
- Een adembenemende dans met Isis Wings (zilveren vleugels)
- Een vrolijke Turkse dans
- Een mysterieuze waaierdans
- Een hypnotiserende gronddans
- Een expressieve/dramatische dans

Of u laat zich verrassen en buikdanseres Safiya kiest de dansstijlen die het beste bij uw gelegenheid passen.

Safiya boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Safiya zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Safiya wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Safiya. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Safiya te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.