Twilight Entertainment

     
Foto: Martin Sweers
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: n.v.t.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Saar Koningsberger boeken?

Saar Koningsberger boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Saar Koningsberger

Wilt u Saar Koningsberger direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Saar Koningsberger

Saar Koningsberger heeft als presentatrice verschillende programma’s voor TMF en Veronica gedaan. Als actrice was Saar te zien in de film De Schippers van de Kameleon en te horen in de Croods. In 2017 is Saar haar eigen YouTube kanaal SuperSaar gestart, waarop ze alles verteld en ontdekt over zwangerschap, mama zijn en alles wat daarbij komt kijken.

Saar heeft in 2018 haar eigen nagelsalon LAKWERK geopend in Amsterdam waar je terecht kunt voor de gaafste nail art. Daarnaast heeft Saar in 2018 bij het programma Boxing Stars op RTL 5 het land laten zien dat ze écht van alle markten thuis is door in de finale te eindigen.

Saar Koningsberger boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Saar Koningsberger zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Saar Koningsberger wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Saar Koningsberger. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Saar Koningsberger te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.