Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Saar Koningsberger boeken?

Saar Koningsberger boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Saar Koningsberger

Wilt u Saar Koningsberger direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Saar Koningsberger

Saar Koningsberger brak in 1998 op 11 jarige leeftijd door met de hoofdrol in “Honger” (VPRO), waarmee een Academy-Award werd gewonnen.

Daarna was Saar te zien met een gastrol in Westenwind, Spangen, Grijpstra en de Gier”, IC, Hotnews en Zoop.

In 2003 speelde ze een hoofdrol in de film “De Schippers van de Kameleon”.

Vanaf 2007 is Saar Koningsberger presentatrice en VJ bij de televisiezender TMF, waar ze diverse programma’s presenteerde zoals Wakker worden op vakantie, Kijk dit nou, Wat te doen voor je poen, Saar goes Xtreme en veel opmerkelijke items maakte. Hierdoor werd ze al snel een van de vaste gezichten van TMF.  In mei 2010 heeft zij het stokje doorgegeven en na 3 jaar afscheid genomen bij TMF.

In 2010 was zij te zien in 'Expeditie Robinson VIP' waar zij de halve finale bereikte en was zij teamcaptain in het programma 'Hints van de KRO.

Vorig jaar heeft Saar de rol van Antje in de serie 'Seinpost DH' gespeeld, fietste zij Europa door voor het RTL4 programma ‘Go Cycling’ en nam zij plaats als vast panellid in het SBS6 programma 'Wat zou jij doen met die poen?'.

2012 is zij gestart met een geweldige tocht voor het programma ‘Panamericana Roadtrip’ voor Veronica.
 

Overige werkzaamheden

Saar Koningsberger wordt zeer regelmatig geboekt als lady speaker / presentator voor een dagvoorzitting, lezing of andere evenement. Daarnaast spreekt zij de radiocommercials in voor o.a. de Hitkrant.
 

Wapenfeiten Saar Koningsberger

  • Saar heeft als dochter van de Essent familie maar liefst 32 commercials voor dit merk gemaakt.
  • Saar's sporten zijn: snowboarden, wakeboarden en fitness.
  • Saar bezoekt graag in de zomer veel festivals.
  • Saar heeft meer dan 30.000 followers op twitter.

Saar Koningsberger boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Saar Koningsberger zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Saar Koningsberger wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Saar Koningsberger. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Saar Koningsberger te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.