Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 875,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Ryder boeken?

Ryder boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ryder

Wilt u Ryder direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ryder

'leder einde kent weer een nieuw begin'. Deze kreet is zeker van toepassing op Duo Ryder. Nadat de groep Ryder na vele jaren het besluit heeft genomen om te stoppen is er door zanger Willy en zangeres Ryan besloten hun succesvolle carrière voort te zetten als duo.

Vele jaren waren zij het gezicht van Ryder. Nu enkele jaren verder kunnen we stellen dat de keuze destijds een goede is geweest zeker gezien de reacties.

Waar ze ook spelen of het nu een bedrijfsfeest, bruiloft, kermis of een rustig etentje betreft iedere keer weet men de juiste sfeer te creëeren en de mensen met een fijn gevoel een onvergetelijke avond te bezorgen.

Gesteund door de hedendaagse techniek brengt Ryder zij een repertoire voor elk wat wils. Actuele songs worden afgewisseld met evergreens en Nederlandstalige nummers. Als de stemming het toelaat gaan ze ook de polonaises niet uit de weg.

Kortom een duo met veel kwaliteiten!

Ryder boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ryder zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ryder wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ryder. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ryder te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.