Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Winnaar The Voice Senior 2019
Volledige prijslijst

Ruud Hermans boeken?

Ruud Hermans boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ruud Hermans

Wilt u Ruud Hermans direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ruud Hermans

De 68-jarige Ruud Hermans uit Tilburg is de winnaar van de 2e editie van The Voice Senior. Country-pionier Ruud Hermans uit Tilburg opereert in de groepen Heating (van 1967 tot 1972) en The Tumbleweeds (van 1972 tot 1977). In 1977 vormt hij zijn eigen countrygroep de Ruud Hermans Band, die in 1981 omgedoopt wordt tot Tulsa. Tevens brengt hij solo-platen uit en had hij een eigen country radioprogramma bij de KRO.

Ruud treedt op onder begeleiding van zijn gitaar. Een optreden bestaat uit een mix van eigen liedjes, bekende en minder bekende covers. Ook de grote hit die Ruud Hermans had samen met The Tumbleweeds in 1975, Somewhere Between zal hij ten gehore brengen.

Ruud Hermans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ruud Hermans zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ruud Hermans wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ruud Hermans. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ruud Hermans te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.