Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 4.995,- excl. BTW
  • Opmerking: 90`s en nu
Volledige prijslijst

Ruud de Wild boeken?

Ruud de Wild boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ruud de Wild

Wilt u Ruud de Wild direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ruud de Wild

Ruud de Wild wordt op 24 april 1969 geboren in Hilversum, als de op één na jongste herrieschopper in een gezin met 11 kinderen. Rond zijn pubertijd staat Ruud niet echt bekend als een ideale leerling. Hij wisselt vijf keer van middelbare school, voor hij zijn MAVO-diploma op zak heeft. Daarna doet hij een poging zijn HAVO-diploma te halen, maar hij kan er niet de nodige discipline voor opbrengen en stopt met zijn opleiding.

Rond zijn 20ste besluit Ruud serieus iets te doen met zijn liefde voor muziek.
Hij krijgt een baantje bij de AVRO als assistent van een DJ en wordt na zes jaar als producer bij Hitradio aangenomen, dat later wordt omgedoopt tot Radio 538. Al snel wordt hem daar een baan als disc-jockey aangeboden. Dat Ruud eindelijk zijn draai gevonden heeft, blijkt uit het succes dat hij behaalt met zijn programma's The Jungle en Wild in het Weekend.

Drieënhalf jaar later begint Ruud zijn tv-carrière als VJ bij The Music Factory. Na een ruzie met zijn vroegere baas Erik de Zwart zit hij nu bij BNN en maakt op 3FM samen met Sander de Heer en Jeroen Kijk in de Vegte zijn radioprogramma Ruuddewild.nl. Daarnaast presenteerd hij Top of The Pops op BNN tv en radio. Zowel in 1998 als in 1999 sleepte De Wild een Hitkrant Award voor populairste DJ in de wacht.
In 2004 vertrekt Ruud de Wild van BNN naar zijn oude werkgever Radio 538 en presenteert daar het programma Ruuddewild.nl

Anno 2010 presenteert Ruud de Wild de succesvolle ochtendshow op Q-Music.

Ruud de Wild boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ruud de Wild zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ruud de Wild wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ruud de Wild. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ruud de Wild te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.