Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.775,- excl. BTW
  • Opmerking: NPO Radio 2 / 90`s en hits van nu
Volledige prijslijst

Ruud de Wild boeken?

Ruud de Wild boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ruud de Wild

Wilt u Ruud de Wild direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ruud de Wild

Ruud de Wild is bekend als radio-dj, kunstenaar en presentator. Iedere maandag t/m vrijdag is Ruud tussen 16.00 en 18.00 uur te horen met zijn eigen middagshow op NPO Radio 2: ‘De Wild In De Middag‘. Een programma dat je op een eigenzinnige, prikkelende en humoristische manier meeneemt in de waan van de dag. Eerder was Ruud te horen met middagprogramma’s op BNR, Radio 538, 3FM en Qmusic.

Zijn passie voor muziek brengt hem al op jonge leeftijd bij de radio. Assistent bij de AVRO is voor hem het opstapje naar een mooie carrière als Nederlands radio-dj. Een korte terugblik vertelt ons dat Ruud van assistent opklimt naar producer en al snel als dj aan de slag mag bij Hitradio, het huidige Radio 538. Zijn eerste eigen programma’s Wild in the Weekend en The Jungle worden vrijwel direct een succes.

Het blijft niet enkel bij radio en Ruud de Wild vindt ook zijn weg naar televisie. Dat begint eveneens bij muziekzender TMF en vanaf 1998 zien we hem als presentator voor BNN met programma’s als Top of the Pops. Een baan als 3FM radio-dj blijkt daar beter bij aan te sluiten en Ruud stapt over.

Na enkele jaren bij de publieke omroep keert hij terug naar Radio 538 en kort daarop presenteert hij samen met Bridget Maasland het populaire televisieprogramma Big Brother. Tussen 2007 en 2010 is hij samen met Jeroen Kijk in de Vegte te horen in Ruud de Wild in de Morgen, de ochtendshow van Qmusic. Anno 2018 is Ruud de Wild werkzaam voor NPO Radio 2.

Ruud de Wild boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ruud de Wild zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ruud de Wild wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ruud de Wild. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ruud de Wild te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.