Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 5.950,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook met live band te boeken
Volledige prijslijst

Ruth Jacott boeken?

Wilt u Ruth Jacott huren voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Ruth Jacott vindt u op deze pagina.

Wilt u Ruth Jacott direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ruth Jacott

Bent u op zoek naar een geweldige zangeres voor uw evenement of theatershow? U kunt Ruth Jacott boeken voor een heerlijke muzikale avond. Ruth combineert een geweldige zang, met een aansprekende uitstraling en de enorme ervaring die ze sinds 1986 heeft opgedaan. Ze won in dat jaar met het VARA-team de eerste prijs op het Knokke festival. Vervolgens werd Ruth Jacott bekend van haar hoofdrol in de musical CATS en speelde ze onder andere in A Night at the Cotton Club, in de rol van Dinah. U kunt Ruth Jacott inhuren voor een musicalperformance, maar ook voor de popnummers waarin zij uitblinkt.

Eurovisie en Gouden Harp

U kunt Ruth Jacott inhuren vanwege haar fantastische prestatie op het Eurovisie Songfestival, waar zij met het nummer Vrede een 6e plaats wist te bemachtigen. In 1996 besloot de Stichting Conamus haar te lauweren met een Gouden Harp, dat het succes van Ruth Jacott op een mooie manier eer aan doet. Het zijn vooral de spectaculaire liveshows die de jury roemt. U kunt Ruth Jacott inhuren voor de muzikale aankleding, maar daarnaast ook voor de volledige show hier omheen.

Billie Holiday

Ruth Jacott heeft vervolgens furore gemaakt met haar vertolking van Billie Holiday. Ze kreeg hiervoor de John Kraaijkamp Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical, maar later bijvoorbeeld ook de Edison Jazzisme Publieksprijs 2011, voor het album A Tribute to Billie Holiday. U kunt Ruth Jacott inhuren voor deze prachtige nummers, afgewisseld met haar eigen hits.

Ruth in het theater

Daarnaast staat Ruth Jacott graag in het theater, iets wat haar Simply The Best voorstelling mooi laat zien. Ze gaf meer dan 70 verschillende voorstellingen, die altijd uitverkocht waren. U kunt Ruth Jacott boeken op het moment dat u een veelzijdige artiest zoekt. Benieuwd naar de prijs of kosten van Ruth Jacott? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen.

Ruth Jacott boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ruth Jacott zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ruth Jacott wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ruth Jacott. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ruth Jacott te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.