Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Rutger van Barneveld boeken?

Rutger van Barneveld boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rutger van Barneveld

Wilt u Rutger van Barneveld direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rutger van Barneveld

Rutger van Barneveld is een zanger die al sinds 2020 volop aan zijn carriere werkt.Hij begon met optredens voor vrienden en familie en maakte er overal een feestje van.
In 2012 won Rutger een talentenjacht tijdens de Waalkadefeesten, hij bleek de beste van alle deelnemers. Deze overwinning bood hem een unieke kans om samen met Frans Duijts een duet te zingen tijdens het concert van Frans Duijts in 2014

Ik Geloof In Mij

Inmiddels is Rutger van Barneveld landelijk bekend door zijn deelname aan de succesvolle SBS6 soap "Ik Geloof In Mij" Het programma biedt talenten zoals Rutger een platform.
Net als zijn collega artiesten Rene Le Blanc, Gio Swikker en diverse andere artiesten genieten ze alle van de roem die het programma teweegbrengt.

Helena

Rutger is inmiddels bekend van diverse Nederlandstalige nummers zoals "Een Dag Uit Duizend Dromen", "Was Het Een Droom" maar de grootste hit was toch wel "Helena"
In 2021 tekent Rutger van Barneveld een platencontract bij HIT IT! MUSIC, samen met zijn nieuwe platenbaas Casper Janssen gaan ze samen werken aan de uitbouw van de carriere.

Rutger van Barneveld boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rutger van Barneveld zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rutger van Barneveld wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rutger van Barneveld. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rutger van Barneveld te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.