Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 950,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Rudy Fisher boeken?

Rudy Fisher boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rudy Fisher

Wilt u Rudy Fisher direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rudy Fisher

Rudy Fisher is inzetbaar op alle party's waar een zekere klasse op prijs gesteld wordt.
Bruiloften, personeels - en bedrijfsfeesten,receptie of diner dansant etc, etc. worden op gepaste en zeer unieke wijze ingevuld.

Meer dan 25 jaar ervaring, enthousiasme en een dosis humor zijn zomaar enkele sterke eigenschappen van Rudy Fisher. Hierdoor is hij in staat om soepel op iedere situatie in te spelen en draagt er aan bij dat uw party een absoluut hoogtepunt wordt, waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten.
lndien u besluit Rudy Fisher te boeken, dan heeft u bij voorbaat gekozen voor een succesvolle party die mede door de perfecte geluidsinstallatie, een professionele performance een absoluut hoogtepunt zal zijn, waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten.
Rudy Fisher heeft een eigen podium van 2 x 2 meter met daarop een schitterende minivleugel die is voorzien van de nieuwste apparatuur.  Als de situatie zich ertoe leent is hij in staat om de sfeer om te toveren tot een bruisende party.

Uitbreidingen met een zangeres en/of percussionist en/of een gitarist-zanger behoren tot de mogelijkheden. Dit is een zeer aangename aanvulling op het geheel en zo ook op het repertoire wat hierdoor een nóg flexibelere mogelijkheid biedt.  .

Naar gelang het karakter van de party kan het geheel gecompleteerd worden met een zeer uitgebreide professionele intelligent lichtshow.
De geluidsinstallatie is van klein tot groot inzetbaar en geschikt voor partijen tot 500 personen.

Rudy Fisher beschikt over een zeer divers repertoire van ongeveer 2000 titels in elk denkbaar genre.  Fluisterzachte Easy-listening tijdens een chique diner, of een onderhoudende performance die leidt tot volle dansvloeren met spetterende danceclassics, rock, top-40 tot knallende feestmuziek , alles is mogelijk.
Het repertoire is het beste te omschrijven in de categorie Top-100.

Zoals u mag verwachten van een beroepsmusicus doet Rudy Fisher er alles aan om een professionele uitstraling te bewerkstelligen.
Stijlvolle kleding, de nieuwste apparatuur, een vriendelijke en correcte houding tegenover de klant en openstaan voor suggesties m.b.t. de repertoirekeuze en een voor ieder te accepteren geluidsvolume vind hij op de eerste plaats komen.

Ook als DUO, TRIO en BAND te boeken

Rudy Fisher boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rudy Fisher zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rudy Fisher wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rudy Fisher. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rudy Fisher te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.