Twilight Entertainment

     
Rudy de Wit boeken / Rudy de Wit inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
  • Opmerking: Hits: Sweet Love,
Volledige prijslijst

Rudy de Wit boeken?

Wilt u Rudy de Wit huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Rudy de Wit vindt u op deze pagina.

Wilt u Rudy de Wit direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rudy de Wit

Voor Rudy de Wit was de muziek al altijd een hele belangrijke schakel in zijn leven. Bij het bezoeken van een feest of evenement met de familie was hij al gauw bij de band te vinden. Zijn moeder schrok er niet van als hij eventueel uit het oog verloren was, en kon er blind van uit gaan dat hij hoe klein hij ook was, zittend op de grond voor een stapel speakers van een band of voor een dansorgel terug te vinden was. Van huis uit was muziek altijd een belangrijke factor, daar vader altijd wel op een orgel of accordeon en zelfs mondharmonica speelde, was het niet verwonderlijk dat hij dit al op jonge leeftijd overnam en al snel beter speelde dan vader zonder noten te kunnen lezen maar puur op gehoor allerlei liedjes bracht. Naar al enige successen te hebben geboekt als zeven jarig jongetje op een trommel, meespelend bij allerlei dweilorkesten tijdens de carnaval, begon het zang werk op een wat latere leeftijd in combinatie met gitaar. Dit was hoofdzakelijk indo/rock en country muziek.

Vervolgens heeft hij heel wat jaren met plaatjes draaien de mensen weten te verrassen met zijn muziek en de gezellige sfeer die hij wist te maken op de avond.Toen hij dit uit ging breiden met zelf de microfoon te hanteren en een aantal liedjes live ging zingen,kwamen hier al heel snel positieve reacties op, en de vraag om hier in door te gaan. Nou dat was niet tegen dovemans oren gezegd, al gauw stond hij regelmatig te zingen op feestjes en partijtjes. Daar hij een samen werking aan is gegaan met studio 69 en tekstschrijver Henk van Broekhoven waren zijn eerste singles een feit. Het is allemaal begonnen met “Als jij me aankijkt “ en meerdere singles volgde in rap tempo.

Toen kwam hij in contact met Harald Queens van HQ Studio in Tilburg en tekstschrijver Dennis Musters in combinatie met Rudy zijn eigen visie op het maken van covers van bekende grote hits uit de ’70 jaren. Dit bleek zijn doorbraak en succes te zijn.

Rudy de Wit boeken voor uw feest?

Vandaag de dag vind je Rudy de Wit op allerlei evenementen, van een kleine kroeg tot op een groot podium, en met nummers als “Sweet Love”, “Alleen jij “(deze twee nummers door hem zelf geschreven) ,”Enkel een lach van jou”, “Kom bij mij”, “Ga met me mee” en “Genieten” bouwt hij met zekerheid een feestje !
 

Rudy de Wit boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rudy de Wit zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rudy de Wit wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rudy de Wit. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rudy de Wit te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.