Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Rudy Bax boeken?

Rudy Bax boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rudy Bax

Wilt u Rudy Bax direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rudy Bax

Muziek maken is de passie van Rudy Bax. Hij doet dit dan ook al zolang als hij zich kan herinneren. Met zijn ruime ervaring in verschillende bezettingen heeft hij door de jaren heen veel geleerd, maar 1 ding in het bijzonder: Muziek maken en optreden is beleving en emotie. En of dat nu indruk, interactie, plezier, een traan, of gewoon Brabantse gezelligheid is. Elk publiek is anders. Dit maakt ieder optreden uitdagend en uniek.

Rudy Bax boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rudy Bax zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rudy Bax wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rudy Bax. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rudy Bax te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.