Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Rudi Sibma boeken?

Rudi Sibma boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rudi Sibma

Wilt u Rudi Sibma direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rudi Sibma

Rudi Sibma, deze jonge piano entertainer speelde in het alom bekende Crazy Piano’s in Scheveningen. Daar speelde hij met zijn collega pianisten iedere avond het dak eraf.

Maar Rudi Sibma heeft een breder repertoire en is eigenlijk meer een Juke Box. Van Easy listening tot Nederlandstalig en van Salsa tot Rock n Roll en alles wat daar tussen zit. Rudi Sibma speelde tevens in de band van Roel VanVelzen.

Rudi Sibma geeft een prachtig zangoptreden waarbij hij zichzelf op piano begeleidt.

Rudi Sibma boeken?


- Bezetting: 1 persoon (Piano en zang)
- Speelduur: 4 x 45 minuten
- Incl. geluid tot 200 personen

Rudi Sibma boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rudi Sibma zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rudi Sibma wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rudi Sibma. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rudi Sibma te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.