Twilight Entertainment

     
Rudi Mathias boeken / Rudi Mathias inhuren /informeer naar de prijs
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Rudi Mathias boeken?

Wilt u Rudi Mathias huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Rudi Mathias vindt u op deze pagina.

Wilt u Rudi Mathias direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rudi Mathias

Rudi Mathias is een Duitse zanger aus Monshau…. hij is een ietwat vreemde Duitse zangvogel.  Rudi Mathias is namelijk een mix van Rudi Carell, Gerard Joling, Austin Powers & Heidi……

Met andere woorden: Rudi heeft van alles heel veel!!! Dit hebben bezoekers van menig Oktoberfest reeds aan den lijve ondervonden…. … Door Rudi`s glitter & Glamour en zijn veelal zelfgemaakte Lederhose style `2010 is hij een verschijning waar men niet snel de ogen vanaf kan houden….

Gouwe ouwe Schlagers en eigenhandig geschreven Duits-Oostenrijkse meezingers passeren de revue, en binnen enkele minuten loopt eenieder in polonaise mee te deinen op zeer herkenbare covers van Roy Black tot aan Boney M... Veel van zijn muziek kreeg een nieuw jasje ….. Polka-power stijl tot aan Oberkrainer- Après-ski stijl, werkelijk alles komt aan bod!

`Ein bisschen von toen, und `n beetje von Rudi………..’  

Rudi Mathias boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rudi Mathias zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rudi Mathias wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rudi Mathias. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rudi Mathias te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.