Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: House of Talent
Volledige prijslijst

Ruby Prophet boeken?

Ruby Prophet boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ruby Prophet

Wilt u Ruby Prophet direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ruby Prophet

De 28-jarige Ruby is al langere tijd actief als professioneel artiest. Ze begon in de urbanscene als danseres en mc die ook de zangpartijen over de dj-tracks zong, maar kreeg last van haar stem. Zij bleek poliepen te hebben ontwikkeld en na de operatie om deze te verwijderen gooide Ruby het roer om. Ze beschouwt haar stem nu als haar kostbaarste bezit en is hier heel voorzichtig mee.

EDM, pop en urban, deze veelzijdige beauty draait er haar hand niet voor om. Ruby heeft al aan meerdere YouTube-hits meegewerkt, waaronder het nummer ‘Invincible’ met Firebeatz & Dubvision, welke op YouTube al meer dan 11 miljoen keer is bekeken. Naast haar successen in de studio en online heeft dit podiumbeest ook met Yes-R getourd. Ze hoopt in House of Talent in de voetsporen van een van haar grote voorbeelden, Rihanna, te treden.

Ruby Prophet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ruby Prophet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ruby Prophet wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ruby Prophet. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ruby Prophet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.