Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ruben van der Meer boeken?

Ruben van der Meer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ruben van der Meer

Wilt u Ruben van der Meer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ruben van der Meer

Ruben van der Meer kreeg enorme bekendheid door het programma ‘Live Opgenomen' wat hij samen met Horace Cohen bedacht en presenteerde. Een succesvol vervolg hierop waren hun komische programma's ‘Froland' en ‘Frolive'. Van 2004 tot 2008 maakte Ruben deel uit van het team van de ‘Lama's', het succesvolle improvisatie progamma van BNN. In 2008 en 2009 was Ruben te zien in ‘Doe Maar Normaal', ‘Budget TV' en in de theatershow ‘Budget Jongerendag'. Dit seizoen tourt Ruben van der Meer samen met Ruben Nicolai en Tijl Beckand door het land met de theatershow 'Club Melchior'.

Hij volgde een jaar lang de acteeropleiding aan de prestigieuze Herbert Berghof Studio in New York en deed daarna de Haags Acteer Studio. Ruben van der Meer had diverse gastrollen in series als ‘Blauw Blauw', ‘Loenatik', ‘Baantjer', ‘Luifel & Luifel', ‘Westenwind', ‘Russen', ‘Costa' en ‘Keyzer & De Boer Advocaten'. Daarnaast heeft hij diverse afleveringen geregisseerd voor ‘Café de Wereld' en was hij verantwoordelijk voor de regie van een aantal televisie commercials. Hij speelde ook in verschillende speelfilms waaronder ‘Jezus is een Palestijn', ‘Rent a Friend', ‘Shouf Shouf Habibi en ‘Ellis in Glamourland' en ‘Het Schnitzelparadijs'. In 2007 was Ruben te zien in de kaskraker ‘Alles is Liefde'.

Naast televisie-, presenteer- en filmwerk is Ruben van der Meer werkzaam als de onovertroffen DJ Fluffer en was hij in 1996 als ‘Gabbertje' het gezicht van ‘Hakkûhbar'. In 2008 bracht Ruben samen met de andere Lama's de single ‘Lekker Gewoon' uit.

Ruben van der Meer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ruben van der Meer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ruben van der Meer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ruben van der Meer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ruben van der Meer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.