Twilight Entertainment

     
Foto: Rvda
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ruben Nicolai boeken?

Ruben Nicolai boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ruben Nicolai

Wilt u Ruben Nicolai direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ruben Nicolai

Ruben Nicolai startte begin 2002 samen met Nathan Vecht zijn cabaretcarrière als Uno: het cabaretduo Ruben & Nathan. De twee speelden toen hun eerste cabaretprogramma ‘Uitverbaasd’. Datzelfde jaar wonnen ze met hun voorstelling Cameretten in Rotterdam. In 2004 en 2005 toerden Ruben en Nathan door Nederland met hun voorstelling ‘Integere Types’.

Presentator:
In 2004 gaat Nicolai bij BNN aan de slag, waar hij start met ‘De Lama’s’. Voor de zender presenteerde Ruben van 2006 tot en met 2008 eveneens ‘Je Zal Het Maar Hebben’, ‘De IQ Test’, ‘Rat van Fortuin’ en ‘Try Before You Die’.

Vanaf 2009 is Ruben Nicolai twee jaar werkzaam bij de Avro waar hij de presentatie op zich neemt van: ‘Budget TV’, ‘Zóóó 30’, ‘Maximum Bereikt’, ’71 Graden Noord’ en ‘Gehaktdag’.
In 2011 gaat Ruben opnieuw bij BNN aan de slag. Hij presenteert o.a. de muziek panelshow ‘Doe Maar Normaal’ en ‘Allerslechtste Chauffeur van Nederland’. Verder was hij presentator van het programma ‘De Man met de Hamer’, dat met een panel van Bekende Nederlanders geld inzamelde voor Serious Request.
Eind 2011 presenteert hij het programma 'Topmanager gezocht' en is hij in een nieuw seizoen van ‘Ruben vs Sophie’ te zien, opgenomen in Los Angeles. Binnenkort starten de opnames van een volgend seizoen ‘Ruben vs Sophie’.
Begin dit jaar was Ruben te zien in het tweede seizoen van ‘Allerslechtste Chauffeur van Nederland’ op BNN.
Theater: In het najaar van 2012 zal Ruben met een eigen theatershow genaamd ‘Little Friday’ door heel het land trekken.
‘Aan de hand van het medium televisie bespreekt cabaretier en TV-maker Ruben Nicolai zijn verbijsteringen, geluksmomenten en de rest van zijn leven. U krijgt een kijkje achter de schermen van het medium maar ook achter die van het/de mens. Wat hém verbijsterd en ontroert, waar u door de tv genept wordt, wat u nooit zag bij hem en wat u nooit zag maar toch gebeurde op de beeldbuis’.

TV-prijzen:
Met ‘De Lama’s’ won Ruben in 2006 de prestigieuze Gouden Televizier-Ring.
In 2008 werd hij genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster als beste televisieman (destijds BNN). Het jaar daarop werd hij opnieuw genomineerd (destijds Avro) en mocht hij de prijs ditmaal in ontvangst nemen.

Familie:
Samen met zijn vriendin Laurien heeft Ruben Nicolai twee dochters, Liv (2007) en Daantje (2011).

Ruben Nicolai boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ruben Nicolai zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ruben Nicolai wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ruben Nicolai. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ruben Nicolai te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.