Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ruben Anthony boeken?

Ruben Anthony boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ruben Anthony

Wilt u Ruben Anthony direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ruben Anthony

Singer/songwriter en danser Ruben Anthony heeft de afgelopen jaren de hele wereld afgereisd en op elk continent opgetreden. Nu is hij terug Nederland met met nieuwe muziek, nieuw management en een mooie muziek documentaire over zijn geboorte eiland.

Geboren op Curaçao in een muzikaal gezin -zijn vader speelde in een band, zijn moeder gaf haar liefde voor soulmuziek aan hem door- zong Ruben eerder dan hij kon praten. Toen hij 7 jaar was, zag hij Michael Jackson voor het eerst op televisie. Vanaf dat moment wist hij: dát ga ik doen!

Na de middelbare school volgde hij de Theaterschool om daarna zang en dans in Los Angeles te studeren. In 2001 werd hij gevraagd voor de hoofdrol in de Oostenrijkse productie van Fame en volgden er rollen in onder meer Duitsland en Zwitserland. De laatste 5 jaar reisde hij de hele wereld rond op cruiseschepen, met zijn eigen solovoorstelling.

In Nederland speelde hij in producties als Cirque Stiletto met Ellen ten Damme, Soul Brothers, Soul Celebration, de musical Daddy Cool en in 2018 Guilty Pleasures. Afgelopen zomer kreeg Ruben de bijnaam Micky Blue Eyes van Ali B en werd zijn flirt met Anouk hoogtepunt van the blind auditions in The Voice of Holland.

Blue Light Frequency is het vierde album van Ruben Anthony. Het bijzondere aan het nieuwe album is dat alle nummers in een ander land zijn geschreven. Ruben reisde naar Barcelona, Monaco, Venetië, Peru, Puerto Rico, Miami om zich te laten inspireren door de verschillende culturen en vibes van de wereld.

De eerste single “Always on my Mind” kwam 20 juni 2019 uit en werd door Spotify meteen op drie playlists geplaatst met o.a. Bebe Rexha, Justin Bieber, Ed Sheeran. De single genereerde meer dan 346.000 streams en groeit nog steeds, een teken dat Ruben de juiste weg is ingeslagen met Blue Light Frequency.

Daarna volgde de singles Never stop lovin’ en Your Melody, die samen goed zijn voor 100.000 streams.

April 2020 is de nieuwe single "Lost In Love" van Ruben gereleased.

Ruben Anthony boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ruben Anthony zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ruben Anthony wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ruben Anthony. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ruben Anthony te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.