Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ruben Annink en Julius boeken?

Ruben Annink en Julius boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ruben Annink en Julius

Wilt u Ruben Annink en Julius direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ruben Annink en Julius

Deze twee jonge talenten van 17 (Ruben Annink) en 18 (Julius Philips) werden vorig jaar gescout in het centrum van Haarlem. Als straatmuzikanten vormde ze drie jaar lang een duo die elke zaterdagmiddag het winkelend publiek van Haarlem entertainde. Toen Ali B de jongens daar zag zingen heeft hij ze direct een contract aangeboden.
 
De prioriteit lag echter eerst op het halen van hun diploma van de middelbare school. Inmiddels volgen beide jongens de opleiding Singer-Songwriter aan de Nederlandse Popacademie.
 
Ruben was dit jaar finalist bij het NPO programma ‘De Beste Singer-Songwriter’ als soloartiest. Daarnaast zong hij het refrein op het nummer Terwijl jullie nog bij me zijn van Ali B. Dit  gevoelige nummer performde ze samen bij de laatste uitzending van DWDD

Ruben & Julius zullen zowel solo, als in een duo liedjes gaan uitbrengen.

Ruben Annink en Julius boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ruben Annink en Julius zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ruben Annink en Julius wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ruben Annink en Julius. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ruben Annink en Julius te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.