Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ruben Annink boeken?

Ruben Annink boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ruben Annink

Wilt u Ruben Annink direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ruben Annink

Ruben Annink is een Nederlandse singer-songwriter, voormalig student aan de Nederlandse Popacademie en een van de talenten van het TRIFECTA-label. Nadat hij in 2014 bij SPEC. tekende, reikte hij in 2015 tot de finale van het vierde seizoen van ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ en sloeg hij de handen ineen met Ali B om hun platina single ‘Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn’ live bij ‘De Wereld Draait Door’ ten gehore te brengen. Het leverde hem meer dan 3,5 miljoen YouTube-views op en dat was precies de kickstart die zijn carrière nodig had.

Boekingen Ruben Annink

Het Noord-Hollandse talent werkte vervolgens samen met rapper/zanger Jonna Fraser op Monica Geuze’s gouden single ‘Nu Of Nooit’ en maakte de Nederlandse titelsong voor de bioscoopfilm ‘Angry Birds’. Hij tourde met Kenny B, werkte samen met Teske voor TRIFECTA-release ‘Tijdmachine’ en lanceert binnenkort een gloednieuwe EP om zijn opmars nog wat extra vaart mee te geven. Het is onmiskenbaar dat Ruben Annink het in zich heeft om een hele grote te worden.

Ruben Annink boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ruben Annink zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ruben Annink wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ruben Annink. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ruben Annink te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.