Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

RTL viert de zomer on Tour boeken?

RTL viert de zomer on Tour boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van RTL viert de zomer on Tour

Wilt u RTL viert de zomer on Tour direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie RTL viert de zomer on Tour

Maak deel uit van hét zomerevenement van 2010! Vier samen met de sterren van RTL 4 de zomer en kom langs bij het evenement voor het hele gezin: RTL Viert de Zomer On Tour. Creëer nog meer mediawaarde voor uw evenement en haal de RTL Viert de Zomer Tour in huis!

Deze Zomertour kunt u nu boeken voor uiteenlopende zomerse evenementen als jaarmarkten, strandfeesten of voor een feestelijke middag of avond op uw camping of bungalowpark.

RTL Zomertour biedt een compleet programma:

-Familiespektakel op grote RTL 4 Truck
-Hosting door 2 sterren van RTL 4
-Optreden van een kinderact
-Spelelementen met leuke prijzen
-Optreden van een allround zanger
-Spectaculair slotoptreden van een bekende artiest (surpriseact)
-Zomerevenement met de uitstraling en mediawaarde van RTL 4

U kunt de RTL Viert de Zomer Tour 2010 alleen boeken voor een beperkte periode (juni, juli en augustus), dus reageer snel en boek nu om hét zomerevenement van 2010 in huis te halen!

RTL viert de zomer on Tour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over RTL viert de zomer on Tour zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over RTL viert de zomer on Tour wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van RTL viert de zomer on Tour. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over RTL viert de zomer on Tour te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.