Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Rozalla boeken?

Rozalla boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rozalla

Wilt u Rozalla direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rozalla

Rozalla (geboren Rozalla Miller, Ndola, 18 maart 1964) is een Zimbabwaanse zangeres van Zambiaanse afkomst.

Rozalla werd geboren in Zambia, maar verhuisde al snel naar buurland Zimbabwe. Daar werd ze op jeugdige leeftijd een popster. Op 24-jarige leeftijd verhuisde ze naar Londen. In 1991 scoorde ze een wereldhit met het dansbare Everybody's free (to feel good). In Nederland bereikte het nummer de tweede plaats in de hitlijsten. Opvolgers Faith (in the power of love) en Are you ready to fly bereikten eveneens de Top 40. In Nederland scoorde ze geen verdere hits.
lees meer...

Haar tweede album Look No Further was geen succes en bracht alleen in Groot-Brittannië enkele hits voort. Haar derde album Coming Home werd in een gelimiteerde oplage uitgebracht. Tegenwoordig geniet Rozalla nog enige bekendheid als clubact en vanwege de talloze remixes van haar hits van weleer.

Rozalla boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rozalla zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rozalla wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rozalla. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rozalla te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.