Twilight Entertainment

     
Foto: Niki van den Akker
  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 4.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Royal Beat boeken?

Royal Beat boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Royal Beat

Wilt u Royal Beat direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Royal Beat

Royal Beat weet als geen ander de grootste danceknallers te brengen met de energie van een live-band. Maar zeker niet alleen dance, ook de vetste stadionrock, Nederlandstalige meebrullers, de nieuwste pophits en hiphop komen voorbij. Met Co2 Kanonnen, confetti douches en een arsenaal aan ijzersterke medleys stormen ze iedere zaal, tent en festivalweide omver.

Royal Beat Live Sensatie

De ultieme Live Sensatie Royal Beat bestaat uit een zes frisse muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend binnen de entertainment industrie.  Ze zijn innovatief, uniek en professioneel en staan garant voor een onvergetelijke belevenis.Iedere hit wordt met de juiste sounds en zeer goede vocalen live uitgevoerd. Het publiek wordt getrakteerd op een wervelende show met ongekende energie. Verwacht hierbij alle grote danceknallers maar bijvoorbeeld ook de vetste stadionrock. De grootste hits met een fantastisch sterke sound worden door The Royal Beat verweven in een grandioze show. Van David Guetta tot M.C. Hammer is het alleen maar mogelijk om te dansen op de muziek van Royal Beat.

Royal Beat Boeken voor een optreden

Als geen ander weten ze het dansgehalte van een DJ te combineren met het spektakel van een live-band. Met verrassende medleys en altijd een 1 op 1 benadering van het origineel. Een show die een indruk achter laat van een hedendaags topconcert...
 

Royal Beat boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Royal Beat zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Royal Beat wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Royal Beat. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Royal Beat te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.