Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.250,- excl. BTW
  • Opmerking: Bekend van o.a LA The Voices
Volledige prijslijst

Roy van den Akker boeken?

Roy van den Akker boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Roy van den Akker

Wilt u Roy van den Akker direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Roy van den Akker

Met zijn energieke uitstraling en powerstem is Roy van den Akker uniek in zijn soort en maakt van elk event een “ Feest met klasse”. Met zowel Engels- als Nederlandstalig repertoire zal het voor het publiek een feest der herkenning zijn met een performance van Roy. Op 9 jarige leeftijd begon Roy met zijn eerste kleine stappen op het podium. Als kind deed hij vele optredens met een jongenskoor uit Delft in zowel Nederland als het buitenland. Ook deed hij op deze jonge leeftijd veel studiowerk en werkte vaak samen met Henny Huisman en aan de vele cd’s van Bassie en Adriaan.

Na de baard in de keel te hebben gekregen tekende Roy zijn eerste platencontract op z’n 18e jaar bij Columbia Sony in Duitsland waar hij deel uit maakte van de boyband B-four. Na dit buitenlandse avontuur is hij gaan studeren aan het conservatorium in Rotterdam op de afdeling muziektheater om zich meer te gaan specialiseren op theater. Een verstandige keuze, want na zijn studie werd hij aangenomen om deel uit te maken van de theatershow Jeans. Een jaar lang toerde hij langs alle theaters in Nederland met de show ‘Jeans 13, Lucky Numbers’ en stond hij ditzelfde jaar nog in de finale van het Nationaal Songfestival in Ahoy.

Het jaar erna speelde Roy van den Akker voor het eerst in een musical, ‘Love me just a little bit more’ met o.a. Froukje de Both, Charly Luske en Linda Wagenmakers, en trad hiermee ook op bij de MusicalAwards. In 2005 is Roy gaan werken bij Van Hoorne Theaterproducties waarin hij in vrijwel alle musicals en producties een hoofdrol speelde samen met o.a. Maud Mulder, Geert Hoes en Linda Wagenmakers, tevens speelde hij in deze periode ook in de coverband X-Cess, maakte deel uit van het New Classic Quartet en speelde in verschillende Dinnershows.

Inmiddels heeft Roy als all round entertainer/zanger/musicalacteur veel ervaring opgedaan, wat resulteerde in 2010 in een fantastisch nieuw avontuur: Los Angeles The Voices.Samen met Gordon Heuckeroth, Peter Strykes, Remko Harms en Richy Brown heeft hij diverse albums uitgebracht, waarvan enkele platina en gouden status bereikt hebben, goed voor meer dan 120.000 verkochte cd’s in Nederland, wat een enorme eer en prestatie is.
 
Met LA The Voices heeft Roy ongeveer in elk tv programma gestaan en ook vele bijzondere concerten gedaan, waaronder het allereerste concert in Carré. Er mochten diverse theatertournee’s volgen, en als gastartiest bij ‘De Toppers’ in de Amsterdam Arena, diverse shows in Ahoy ,en de Tina Turner Experience in de Gelredome. Ook werden er vele optredens gedaan met diverse orkesten en ook menig maal met het Metropole Orkest bij de MAX Proms in de Jaarbeurshallen in Utrecht.
 
Sinds april 2013 is de 5-mans formatie een 4-mans formatie geworden, Roy maakt nog steeds deel uit van LA The Voices met wie hij een nieuw album heeft gemaakt, getiteld ‘Dit zijn wij’. Roy trad als artiest op in vele landen waaronder; Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Hong Kong, Tsjechië, Slowakije, Polen, België, Amerika en Zuid-Afrika.

Roy van den Akker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Roy van den Akker zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Roy van den Akker wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Roy van den Akker. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Roy van den Akker te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.