Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 849,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Roy Orbison look a like boeken?

Roy Orbison look a like boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Roy Orbison look a like

Wilt u Roy Orbison look a like direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Roy Orbison look a like

Al jaren is hij de Look a Like van Roy Orbison, en niet geheel onverdienstelijk! Tijdens zijn optreden zingt hij de grootste successen van Roy Orbison live.

Roy Orbison look a like boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Roy Orbison look a like zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Roy Orbison look a like wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Roy Orbison look a like. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Roy Orbison look a like te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.