Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Roy Donders boeken?

Wilt u Roy Donders boeken / huren voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Roy Donders vindt u op deze pagina.

Wilt u Roy Donders direct boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Roy Donders

Roy Donders. De stylist van het Zuiden is geboren en getogen in Tilburg. Inmiddels is deze zanger maar ook realityman niet van de buis weg te denken. Hij werd natuurlijk bekend als de stylist met de krultang en haarlak maar naast het werken in zijn eigen kledingwinkel en het ontwerpen van zijn eigen kledinglijn, zet Roy ook menig feesttent op zijn kop.

Feest met Roy

Met hits als Ga Voor Goud, Ik Wil Jou en Lalale weet Roy het publiek vanaf minuut één naar zich toe te trekken. Dit komt onder andere door het grote meezinggehalte en zijn enthousiasme op het podium.
Zijn album Geluk & Verdriet verscheen zomer 2018. Hierop is een aaneenschakeling van de mooiste levensliedjes, meezingers en tracks met de nodige traan.
Extra speciaal zijn meest recente single 'Waar Ben Je Nou', over zijn onlangs overleden grootouders, geschreven door Ton en Gerard Koopmans.

Roy Donders bekend van:

- Realitysoap Stylist van het Zuiden
- Eigen kledinglijn en kledingwinkel
- Hits: o.a. Ga Voor Goud, Ik Wil Jou en Lalale

Roy Donders boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Roy Donders zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Roy Donders wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Roy Donders. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Roy Donders te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.