Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Carnaval 1995,-
Volledige prijslijst

Roy Donders boeken?

Wilt u Roy Donders boeken / huren voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Roy Donders vindt u op deze pagina.

Wilt u Roy Donders direct boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Roy Donders

Wie het heeft over gigantische hoeveelheden haarlak, spectaculaire huispakken en bergen glitters zegt Roy Donders! Deze sympathieke Tilburger weet elke week tienduizenden mensen te vermaken met z'n realitysoap 'Stylist van het Zuiden.

In deze soap zien we de grappige en eerlijke Donders terwijl hij door het land reist met z'n huispakkenparty's en enkele meezingers ten gehore brengt!

Roy Donders heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hier naartoe. Gewapend met zijn krultang en talloze bussen haarlak tovert de stylist de haren van de dames om tot ingenieuze kapsels met harde krullen, wafeltjes of opgestoken kunstwerkjes. De ondernemende stylist kan zijn glitterimperium uitsluitend runnen door de onafgebroken steun van zijn familie. Werk en privé lopen dan ook naadloos in elkaar over.
 
Roy Donders heeft een mooi leven zo, maar toch gaat er het een en ander veranderen. Zo heeft hij zijn eigen huispakkenlijn opgezet. Natuurlijk met een Roy Donders-signatuur, dus: bling bling, steentjes en pailletjes. “Want ik ga echt niets maken zonder steentjes”, aldus Roy.

Roy Donders boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Roy Donders zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Roy Donders wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Roy Donders. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Roy Donders te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.