Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 75 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Roxette Tribute Band boeken?

Roxette Tribute Band boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Roxette Tribute Band

Wilt u Roxette Tribute Band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Roxette Tribute Band

Look Sharp! is de Roxette Tributeband van de Benelux. 100% in de stijl en met de sound van de succesvolste Zweedse bands aller tijden. De grootste hits als "The Look", "Joyride", Listen To Your Heart" vliegen je om de oren. Selva (Marie Frederiksson) en Marco (Per Gessle) worden begeleid door een liveband. Boek nu voor 2015.

Roxette Tribute Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Roxette Tribute Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Roxette Tribute Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Roxette Tribute Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Roxette Tribute Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.