Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Roxette Tribute Band boeken?

Roxette Tribute Band boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Roxette Tribute Band

Wilt u Roxette Tribute Band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Roxette Tribute Band

ROX! wordt beschouwd als een van de beste Europese Roxette-tributebands. Boek nu voor 2019/2020! Bijna geen andere band komt zo dicht bij de stijl en het geluid van een van de meest succesvolle Zweedse bands. De grootste hits zoals "The Look", "Joyride" en "Listen To Your Heart" worden getrouw aan het origineel gepresenteerd.

Sandy Altman als Marie Fredriksson en Marco ter Beek als Per Gessle worden vergezeld door een zeer ervaren band en leveren een uitstekende show. Naast het onmiskenbare geluid van Roxette, zijn de twee zijn visueel nauwelijks te onderscheiden van het origineel. De band streeft ambitieuze doelen na en gaat zich in de komende jaren inzetten om zich in Europa toenemend te profileren.

Roxette Tribute Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Roxette Tribute Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Roxette Tribute Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Roxette Tribute Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Roxette Tribute Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.