• Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.250,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Roxeanne Hazes boeken?

Roxeanne Hazes boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Roxeanne Hazes

Wilt u Roxeanne Hazes direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Roxeanne Hazes

In 2007 was Roxeanne Hazes één van de kandidaten van het tv-programma ‘So You Wannabe A Popstar’, waar zij uiteindelijk vierde werd. Dit was de start van haar carrière als zangeres. Na het succes van ‘So you Wannabe A Popstar’, kwam haar eerste singel uit. ‘Ik hou van Jou’ (wat zij tijdens de show opdroeg aan haar vader) werd haar eerste hit. 9 weken bleef haar singel in de Top 40 staan. In datzelfde jaar kwam het duettenalbum ‘Samen met Dré’ uit. Hierop zongen verschillende artiesten postume duetten met André Hazes. Het album werd een groot succes en behaalde maar liefst ruim 3 keer de platina-status. Roxeanne zong samen met haar vader op dit album ‘Wees zuinig op mijn meissie’. Dit nummer schreef haar vader in 1996 speciaal voor haar en hij bracht het uit op het album ‘Zonder Zorgen’.
Naast haar zangcarrière heeft Roxeanne al veel andere ervaringen opgedaan zoals o.a. het inspreken van een tekenfilm, schrijven van columns, draaien als DJ en gaf zij, na een klein half jaar les, een onvergetelijke drumsolo tijdens de ‘Holland Zingt Hazes-concerten’ in 2015.
In 2010 kwam het eerste album van Roxeanne en Andre jr. uit. Op dit album ‘Van jou, Voor jou’ zingen Roxeanne en André jr. verschillende liedjes van hun vader in solo en in duetvorm. Het album werd een groot succes in zowel Nederland als België. In België mochten Roxeanne en André jr. hier zelfs een gouden plaat voor in ontvangst nemen.

Een tweede album volgt in 2012, ‘Samen Solo’. Voor dit album hebben zij ook allebei eigen teksten geschreven. ‘Samen Solo’ was voorlopig het laatste album van hen samen. Het album met de ‘dubbele voorkant’ en de titel ‘Samen Solo’ zegt het eigenlijk al:  zij zullen met hun carrières allebei hun eigen weg inslaan. De reden waarom zij voorlopig samen geen albums meer zullen opnemen is dat André jr. en Roxeanne naast broer en zus ook beste vrienden van elkaar zijn, maar zij ook verschillende ambities hebben. Wel treden Roxeanne en André jr. nog regelmatig samen op en blijven dat ook doen.

In het voorjaar van 2013 waren Roxeanne en André jr. te zien als juryleden in het SBS-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen‘. Een zoektocht naar de nieuwe zanger of zangeres van Nederland. In 2015 ging het tweede seizoen van start.
Tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten vervullen Roxeanne en André jr. een belangrijke rol. In 2015 traden (onder begeleiding van de grote band van Eric van Tijn) voor de derde keer een keur aan Nederlandse artiesten op met de grootste Hazes-hits in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Roxeanne Hazes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Roxeanne Hazes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Roxeanne Hazes wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Roxeanne Hazes. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Roxeanne Hazes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.