Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: exclusief
  • Prijs: € 950,- excl. BTW
  • Opmerking: Mix van Urban / RnB / Moombahton / Guiltys
Volledige prijslijst

Rowena boeken?

Rowena boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rowena

Wilt u Rowena direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rowena

Rowéna Verdaasdonk is 27 jaar geleden geboren in Breda. Van jongs af aan is zij van dag tot nacht bezig met muziek. De liefde en passie die zij voor muziek heeft hield zij lange tijd voor zichzelf. Thuis en in de studio werkte zij achter de schermen aan haar ontwikkeling tot artiest.

Afgelopen zomer besloot Rowéna op zoek te gaan naar liefde en daarom deed ze mee aan het tv-programma Love Island. Love Island is de grootste internationale datingshow vol flirten, jaloezie, afwijzing en plezier. Het populaire programma is wereldwijd een waar spektakel. Zes weken lang verbleef zij in een enorme villa op Gran Canaria om samen met andere singles op zoek te gaan naar liefde. Ze bewandelde haar pad succesvol en belandde in de finale. Rowéna keerde terug naar Nederland, waar hordes fans op haar wachtten.

Dit was voor haar het moment om haar liefde voor muziek met haar fans te delen. Niet alleen de liefde voor muziek wil zij delen, ook wil zij overbrengen dat elke vrouw zich sterk en onafhankelijk, stoer en sexy mag voelen. Dit werd door haar fans beloond. Rowéna bracht haar eerste liveset genaamd ‘Crazy sexy liveset part 1’ uit en deze kwam direct op 1 binnen in de podcast hitlijst van Spotify. Haar avonturen zijn te volgen via Instagram en via haar vlogs op YouTube.

Momenteel maakt zij in het genre urban, moombahton, hiphop, en r&b de clubs in Nederland en België onveilig.

Rowena boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rowena zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rowena wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rowena. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rowena te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.