Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: m-set
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Rote Rudi boeken?

Rote Rudi boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rote Rudi

Wilt u Rote Rudi direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rote Rudi

Rote Rudi is de meest spraakmakende stem van Duitsland! Op 14 jarige leeftijd begon Rudi zijn loopbaan als medewerker klantenservice bij het Duitse Neckermann. Daar viel zijn talent zo op dat Rudi een jaar later bij de TV zender ZDF de eerste prijs behaalde met de TV Talentenjacht “The Voice of Kundendienst”.

Diverse aanbiedingen van grote bedrijven als de Otto en Wehkamp volgde en na lange onderhandelingen heeft Rudi uiteindelijk de transfer gemaakt van Neckermann naar Otto. (Dit is nog altijd één van de meest besproken transfers in de Duitse klantenservice geschiedenis!)In zijn zeer kostbare vrije tijd geeft Rudi onvergetelijke optredens in binnen- en buiteland waar zijn fans meestal met bussen op afkomen. (Maar soms komen ze ook met de trein of auto)
Duitsland hangt al jaren aan zijn lippen (waardoor het spleetje tussen zijn tanden nog beter uitkomt) en nu is Nederland aan de beurt!
 
Bij zijn live shows komen Nederlandstalige maar natuurlijk ook veel Duitse hits vorbei waardoor Rote Rudi een graag geziene gast is op o.a. Oktoberfesten en Après Ski Party’s!

Rote Rudi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rote Rudi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rote Rudi wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rote Rudi. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rote Rudi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.