Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Videoclipband
Volledige prijslijst

Roswell boeken?

Roswell boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Roswell

Wilt u Roswell direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Roswell

Roswell - The Live Audio & Video Incident!

Niet zomaar een band, maar Nederlands eerste VideoClipBand. De band speelt live en op videoschermen lopen alle originele videoclips real-time mee.

Een spectaculaire muzikale en visuele show waarbij echt niemand kan stilstaan. Het repertoire bestaat immers uit medleys en mash-ups van de grootste wereldhits van toen en nu en is daardoor super herkenbaar en dansbaar.

De showblokken van Roswell kunnen non-stop doorlopen of desgewenst worden ingedeeld in diverse sets. Daardoor is Roswell erg geschikt voor zowel openbare feesten en festivals, alsook besloten bedrijfsfeesten en privéfeesten.

Het bekende Roswell (U.F.O.) incident loopt conceptmatig als een rode draad door de show met bijzonder beeldmateriaal, voice-over, storytelling en passerende jaartallen. Een muzikale tijdsreis dus, waarbij videocontent en/of logo's van jubilerende bedrijven makkelijk geïntegreerd kan worden.

Roswell.
They said we crashed...
but we didn't crash...
we landed!

Roswell boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Roswell zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Roswell wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Roswell. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Roswell te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.