Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Rooie Rico boeken?

Rooie Rico boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rooie Rico

Wilt u Rooie Rico direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rooie Rico

Meezingen, humor, interactie, gezelligheid en feest; dat zijn de ingrediënten waarmee Rooie Rico bijna als vanzelf het publiek meesleept tijdens zijn optreden. Alle bekende Nederlandstalige  meezingers, inclusief nummers waarbij de voetjes al snel van de vloer zullen gaan, komen voorbij; van Andre Hazes tot Frans Duijts, van 'De Woonboot’ tot 'O O Den Haag'. Gebracht met veel liefde en ervaring door de enig echte 'Rooie Rico'!

Het unieke van Rooie Rico is...eh...Rooie Rico zelf: een vlekkeloos wit pak, lange rode haren, doordringende blik en een stem als een klok. Hierdoor weet het publiek eigenlijk niet goed wat er gaat gebeuren en dat is juist de kracht. Want dát er wat gaat gebeuren staat vast zodra hij verschijnt! Rooie Rico speelt tijdens zijn optreden, naast begeleid te worden door goede orkestbanden, ook  live gitaar! Hierdoor kan hij tussen de nummers door verzoekjes uit en met het publiek samen ten gehore brengen wat werkelijk een unieke sfeer geeft. Rooie Rico is dan ook geen standaard zanger met een standaard optreden, maar Rooie Rico is een unieke beleving!

Rooie Rico is meer: door zijn jarenlange ervaring als frontman van ‘Trane met Tuite’ en allround entertainer heeft Rooie Rico zich ook ontwikkeld als zeer professioneel presentator! Op geheel eigen wijze, maar altijd in overleg,  vormt hij met humor en interactie een meerwaarde voor ieder event op elk niveau. En desgewenst is een presentatie natuurlijk te combineren met een uniek Rooie Rico optreden!
 

De mogelijkheden op een rij in de wondere wereld van deze Rooie Rico:


• Zanger/entertainer, het reguliere unieke Rooie Rico ''artiest optreden'' zoals boven beschreven.
• Presentator, event, festival, productpresentatie. Desgewenst i.c.m een optreden.
• Inloop-act, bij event, feest, productpresentatie. Desgewenst onversterkt.
• Rondloop-act, met gitaarbegeleiding, onversterkt diner, feest etc.
• Opleuk-act, bij zware kost bij b.v seminar, lezing etc.
• Openings-act, bij winkelopening etc.
• Entree-act, ludieke ontvangst van de gasten.

Rooie Rico boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rooie Rico zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rooie Rico wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rooie Rico. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rooie Rico te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.