Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ronny Galetti Fantastico boeken?

Ronny Galetti Fantastico boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ronny Galetti Fantastico

Wilt u Ronny Galetti Fantastico direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ronny Galetti Fantastico

Bij zomerse temperaturen hoort  natuurlijk ook “lekker” Italiaans entertainment. Wat dacht u van onze Ronny Galetti Fantastico.   Dé echte Italiaanse ijscoman, die iedereen met een zeer interactieve act “trakteert” op verrukkelijk Italiaans ijs.
Het lekkerste Italiaanse Ijs

Ijscoman Ronny komt naar uw evenement met verschillende smaken Italiaans ijs. Met zijn Italiaans accent serveert hij zijn ijsjes op een “onnavolgbare” manier. Zo verrast hij uw gasten met zijn trompet op een onvervalste Italiaanse serenade.
Jonglerende IJscoman

Ook brengt IJscoman Ronny verschillende jongleer acts. Zo laat hij o.a. vele schoteltjes op de bekende stokjes draaien. Ronny Galetti Fantastico komt naar uw evenement met zijn originele Italiaanse ijskar. Op innemende wijze vermaakt “Signore” Galetti Fantastico uw gasten. Mede door de sfeervolle Italiaanse muziek waant u zich op een Italiaans terras. Met IJscoman Ronny Galetti Fantastico komt Italië naar u toe!

Met lekker weer, hoort deze “Italiaanse” act echt thuis op uw evenement. Natuurlijk is onze IJscoman Ronny het gehele jaar te boeken voor evenementen.

Ronny Galetti Fantastico boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ronny Galetti Fantastico zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ronny Galetti Fantastico wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ronny Galetti Fantastico. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ronny Galetti Fantastico te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.