Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 1000 pers.
  • Prijs: € 6.500,- excl. BTW
  • Opmerking: Complete show
Volledige prijslijst

Ronnies Bizarre Familieshow boeken?

Ronnies Bizarre Familieshow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ronnies Bizarre Familieshow

Wilt u Ronnies Bizarre Familieshow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ronnies Bizarre Familieshow

Het ultieme feestconcept voor de Feesttent, het Dorpsfeest, het Bedrijfsfeest en de Zaal!

Deze 4-uur durende show is supergezellig, avondvullend, afwisselend, humoristisch, interactief en verrassend, geschikt voor jong en oud. De show wordt uitgevoerd door een zeer enthousiast team van ervaren artiesten, met natuurlijk als hoogtepunt een extra lang optreden van Ronnie Ruysdael met zijn Rakkers (Live-band) en verder met Die Supertolle Schlager Schwestern/ Hazesvertolker Peter Selbach, DJ Tim Little/DJ Timmie Tirol, de Dutch Prairie Singers, De Gouden Barkruk en Q-Music DJ Menno Barreveld!

De show speelt zich af in een sjiek bordeauxrood velours decor, incl. kroonluchters en projectiescherm. Qua licht en geluid wordt gebruik gemaakt van de beste apparatuur. De opdrachtgever hoeft enkel voor een podium en de drankjes te zorgen :-)

De show is passend te maken voor ieder evenement, desgewenst in Gooische stijl met een vleugje Las Vegas en een Gooische Bingo, of in Tiroler stijl met DJ Timmie Tirol, Die Supertolle Schlager Schwestern en een wedstrijdje Bierpulheffen.
Daarnaast wordt deze show al jaren als de White Edition op diverse plaatsen in het land gepresenteerd rondom de kerstdagen.

Ronnies Bizarre Familieshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ronnies Bizarre Familieshow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ronnies Bizarre Familieshow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ronnies Bizarre Familieshow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ronnies Bizarre Familieshow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.