Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 45 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Rondje Doe Maar boeken?

Rondje Doe Maar boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rondje Doe Maar

Wilt u Rondje Doe Maar direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rondje Doe Maar

Rondje Doe Maar is Neerlands enige echte Doe Maar-Tribute band! In geheel eigen stijl brengt Rondje Doe Maar de muziek van Doe Maar zo authentiek mogelijk over. Deels voor het feest der herkenning en deels omdat de nummers immers ook ooit zo bedoeld zijn.

Rondje Doe Maar heeft inmiddels zo’n 100 optredens op haar naam staan. Deze op bekende festivals, feesten en podia. Hierbij mag natuurlijk de landelijke theatertour die de band in 2013-14 uitvoerde niet ontbreken. Rondje Doe Maar bestaat uit: Bart Wientjens (leadzang), Leo Sienot (zang en gitaar), Jens Kerkhoff (percussie), Kees van der Zijden (toetsen en zang), Alexander Hopster (bas) en Danny de Neef (drums en zang). Leden van Rondje Doe Maar hebben hun sporen reeds verdiend in o.a. De vrienden van Amstel Live band, Guido’s Orchestra en het Metropole Orkest. Spelplezier is de bindende factor voor de leden van Rondje Doe Maar. Dit enthousiasme slaat snel over op het publiek, wat dan ook uit volle borst meezingt en danst.

Hoogtepunten van Rondje Doe Maar zijn naast vele bekende festivals zijn:

- Theatertour i.s.m. Mojo Theaters/George Visser Productions (2013/2014)
- Voorprogramma UB40 (met Ali Cambell) i.s.m. Tour Productions

Rondje Doe Maar speelt alle krakers zoals ‘Is dit alles’, ‘Belle Helene’, ’ 32 jaar’, ‘De bom’ e.v.a. Rondje Doe Maar staat garant voor een avond uitzinnig vermaak! Even weer helemaal terug in de jaren tachtig. Enkele quotes uit het publiek: “Ik kon ze allemaal meezingen”, “Wat een geweldige band zijn jullie!” en “Die glimlach krijg ik niet meer van m’n gezicht!”

Rondje Doe Maar boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rondje Doe Maar zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rondje Doe Maar wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rondje Doe Maar. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rondje Doe Maar te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.