Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 45 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Rondje Doe Maar boeken?

Rondje Doe Maar boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rondje Doe Maar

Wilt u Rondje Doe Maar direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rondje Doe Maar

Rondje Doe Maar bestaat uit zes super enthousiaste, professionele muzikanten die als doel hebben om jou mee te nemen naar de hoogtijdagen van Doe Maar. De missie van Rondje Doe Maar is om zowel fans van toen te bekoren, als om een nieuwe generatie enthousiast te maken voor dit legendarische Hollandse product. Spelplezier is de bindende factor voor de leden van Rondje Doe Maar. Dit enthousiasme slaat snel over op het publiek, wat dan ook altijd uit volle borst meezingt en danst. Beleef het zelf! 'Rondje? Doe Maar!'

Neerland's enige echte Doe Maar Tribute Band

Rondje Doe Maar is Neerland's enige echte Doe Maar tribute band! In eigen stijl brengt deze tribute band de muziek van Doe Maar zo authentiek mogelijk over. Rondje Doe Maar heeft inmiddels meer dan 100 optredens op haar naam staan. Op bekende festivals, feesten en podia is de band in haar element. Hierbij mag natuurlijk hun landelijke theatertour en voorprogramma voor UB40 natuurlijk niet ontbreken. Leden van Rondje Doe Maar hebben hun sporen reeds verdiend in o.a. De vrienden van Amstel Live band, Guido’s Orchestra met Simply Red en anderen.

40 jaar Doe Maar!

In 2018 is het precies 40 jaar geleden dat Doe Maar werd opgericht. Dit viert Rondje Doe Maar met hun nieuwe tour. Met een knipoog naar de meest succesvolle lp ‘Doris Day en andere stukken’ speelt deze tribute band alle grote hits van Doe Maar, afgewisseld met hits van andere populaire Nederlandse bands uit hun hoogtijdagen. Grote bands, geïnspireerd door Doe Maar als: Toontje lager, Het Goede Doel, Klein Orkest en vele anderen spelen de bandleden in een speciaal ‘Doe Maar-jasje’. Iedere show is een unieke, muzikale verrassing. Vier dit feestje mee, het dak gaat eraf.

Rondje Doe Maar: Een avond uitzinnig vermaak

Rondje Doe Maar speelt alle krakers zoals ‘Is Dit Alles’, ‘Belle Helene’, ’ 32 jaar’, ‘De Bom’ en vele anderen. Deze Doe Maar tribute band staat garant voor een avond uitzinnig vermaak! Even weer helemaal terug in de jaren tachtig. Enkele quotes uit het publiek: “Ik kon ze allemaal meezingen”, “Wat een geweldige band zijn jullie!” en “Die glimlach krijg ik niet meer van m’n gezicht!”

Rondje Doe Maar boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rondje Doe Maar zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rondje Doe Maar wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rondje Doe Maar. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rondje Doe Maar te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.