Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ronald Pijls boeken?

Ronald Pijls boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ronald Pijls

Wilt u Ronald Pijls direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ronald Pijls

Bijna 24 jaar geleden startte Ronald Pijls uit Landgraaf zijn zangcarrière. Op 15 jarige leeftijd wist hij al wat vastelaovend betekende en werd hij wereld beroemd in zijn geboorteplaats Schaesbergerveld waar hij tot de dag van vandaag nog jaarlijks optreed op de basisschool en voor de plaatselijke „carnavals” verenigingen.

In 1990 stond Ronald al op diverse carnavals-verzamelcd’s en bleef zijn vastelaovend bloed kruipen waar het niet kan gaan. De meesten kennen Ronald van zijn internationale repertoire, zijn tribute to Robbie Williams, 100% feest! en natuurlijk van zijn eigen Limburgstalige pop muziek waar hij regelmatig mee op de radiostations (binnen- en ver buiten de regio) mee te horen is. Hij is, zoals velen zeggen, een kameleon op het podium en weet iedere sfeer om te toveren tot een groot feest. Door de tal van muzikale mogelijkheden die Ronald Pijls te bieden heeft, bleef zijn vastelaovend bloed zachtjes op de achtergrond pruttelen wachtend op een kook moment.

3 jaar geleden nam Ronald samen met de inmiddels wereld beroemde band „Wir sind spitze!” zijn hit „Ich zing ein leed veur dich” op. Kort daarna bracht hij zijn album „Ronald Pijls 22 jaor artiest” uit met vele meezingers en feestknallers zoals; Gaef mich ein kus, Vrunde, Sjatje maog ich dien foto, Wae neet sjpringt dee kin neet fieste, Sweet Caroline, Rosamunde „Ein duutsj meadje”, en O he he ho.  In januari van dit jaar kwam Ronald Pijls met zijn nieuwste feestknaller het „Hia Holiadi Jow leed”, voor de meeste feestgangers bekend als Hey Babariba. Na enkele dagen was dit nummer al een internationaal succes. Via social media wordt het nieuwe nummer van Pijls in Nederland en België geliked, geshared en bejubeld. Ook tijdens de optredens gaat het dak er steeds weer af!

Bent u op zoek naar iets nieuws? 100% live feest entertainment?  30 minuten gegarandeerde sjtumming en sjpass?  Polonaise, sjoenkel,  sjpringen en mitzinge ?

Ronald Pijls boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ronald Pijls zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ronald Pijls wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ronald Pijls. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ronald Pijls te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.