Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ron Link boeken?

Ron Link boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ron Link

Wilt u Ron Link direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ron Link

Ron Link verwierf zijn bekendheid bij het grote publiek door deelname aan de tweede serie van Idols waar hij het tot de live finales schopte en uiteindelijk achtste werd.

Zijn kwaliteiten waren ook Joop van den Ende niet onopgemerkt gebleven en Ron werd gevraagd voor de musical Tarzan waarin hij uiteindelijk de hoofdrol kreeg en samen mocht werken met Phil Collins. In het voorjaar van 2011 toerde Ron door het land met de Purper Show ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’ omtrent Annie M.G. Schmidt. Dit deed hij samen met o.a. Frans Mulder en Sandra Reemer. Op dit moment focust Ron zich volledig op zijn solo carrière als popzanger en treedt veelvuldig op in het land.

Ron Link verwierf zijn bekendheid bij het grote publiek door deelname aan de tweede serie van Idols, waar hij het tot de live finales schopte en uiteindelijk achtste werd. Zijn kwaliteiten waren ook Joop van den Ende niet onopgemerkt gebleven en Ron werd gevraagd voor de musical Tarzan waarin hij uiteindelijk de hoofdrol kreeg en samen mocht werken met Phil Collins. In het voorjaar van 2011 toerde Ron door het land met de Purper Show ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’ omtrent Annie M.G. Schmidt. Dit deed hij samen met o.a. Frans Mulder en Sandra Reemer. Op dit moment focust Ron zich volledig op zijn solo carrière als popzanger en treedt veelvuldig op in het land.

Ron Link neemt in 2012 deel aan The Voice of Holland en werd daar gecoached door Trijntje Oosterhuis.

Ron Link boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ron Link zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ron Link wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ron Link. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ron Link te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.