Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Romeo boeken?

Romeo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Romeo

Wilt u Romeo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Romeo

Romeo is een Nederlandse Popgroep opgericht in 1994 bestaande uit Clifton Giersthove, Milton Wijngaarde en de tweelingbroers Julian & Spencer Barry. De heren leerde elkaar kennen op de S.K.V.R muziekschool in Rotterdam. Vanaf dag 1 hadden zij een doel die zij zouden verwezenlijken, doorbreken en het verschil maken in het muzikale landschap met hun Romeo sound.
 
3 jaar lang hebben de heren zichzelf na werk en schooltijd opgesloten in een oefenruimte om te werken aan hun soulvolle, pop harmonies. Ze besloten zichzelf voor te stellen aan verschillende partijen maar helaas bleef op dat moment de interesse uit. De heren lieten zich niet afschrikken door vele afwijzingen maar putte hier juist de kracht uit om te doen wat ze onderling hadden afgesproken. In 1997 namen de heren een demo op en lieten deze horen aan verschillende platenmaatschappijen.
 
Romeo besloot met major independent Dureco een contract aan te gaan. De groep brengt als eerste singel ‘Always Fall For Love’ uit. Pas met de tweede singel, ‘Coming home’, geschreven door Romeo, Eddy Zoey en Jay van de Berg wordt de groep bekend bij het grote publiek. Vele hits, successen met de gouden status, mooie internationale en buitenlandse optredens en samenwerkingen waren het gevolg van het harde werken en geloof in hun zelf.
 
Na jaren van Stilte rondom Romeo hebben de drie van de vier originele leden Spencer, Milton en Julian besloten te doen waar ze goed in zijn, het schrijven en zingen van aanstekelijke pop nummers.
 
De heren zullen tijdens hun optredens iedereen laten genieten van onder andere de hits Coming Home, Secrect Love en 100% Verliefd alsmede een aantal nieuwe herkenbare nummers anno 2014.
 
It’s not a comeback, It’s Coming Home for the gentlemen of pop-music!

Romeo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Romeo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Romeo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Romeo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Romeo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.