Twilight Entertainment

     
Foto: Ruud Baan
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Ook te boeken met Live Band
Volledige prijslijst

Rolf Sanchez boeken?

Rolf Sanchez boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rolf Sanchez

Wilt u Rolf Sanchez direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rolf Sanchez

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latin muziek. Met niet minder dan drie nummer 1 posities in de US Billboard “Tropical Songs” chart, twee nominaties in categorie beste nieuwkomer en beste act voor “Premio Juventud” en “Premios Nuestro” en vele uitverkochte shows in Midden-en Latijns-Amerika is hij vastberaden om zichzelf verder te vestigen als een wereldwijd succesvolle popartiest.

De beste zangers van Nederland

Nadat de King of Dutch Latin in 2019 terugkeerde uit de VS werd hij onder een breed publiek geliefd door zijn succesvolle deelname aan het populaire televisieprogramma “De Beste Zangers van Nederland”. Uit dit programma kwam voort het nummer “Pa Olvidarte”, een duet samen met Emma Heesters die de hoogste stijger in de hitparade werd en binnen drie weken in de top 5 belandde. Tevens was het op dat moment de hoogst genoteerde Nederlands- Spaanstalige nummer ooit in de Top 40. Het duet hield 12 weken stand op de nummer #2 positie in de Top 40 en heeft inmiddels de dubbele Platina status bereikt!

Hoogst genoteerde Spaanstalige hit

In juli 2020 lanceerde Rolf zijn single “Más Más Más” en breekt zijn vorig record door de nummer #1 positie in de Nederlandse Top 40 te behalen en scoort daarmee de hoogst genoteerde Nederlands-Spaanstalige hit ooit in Nederland. In de opvolgende weken behaalde hij eveneens de hoogste positie op alle andere hitlijsten waaronder: Spotify Top 50, Streaming Top 40, Nederlandse Shazam, Radio 538 Top 50 en de Dutch Single Top 100.

Door zijn warme en open karakter is Rolf een graag geziene gast bij Radio en TV stations en bestormt hij momenteel de hitlijsten met zijn nieuwe single ‘Ven Ven’

Boekingen Rolf Sanchez

Rolf Sanchez treedt op met zijn eigen band The Latin Society en is een authentiek muziek fenomeen die je wegblaast met zijn vocale kunsten, kan laten dansen alsof je echt van die Latin heupen hebt en zoals Rolf zelf altijd zegt, “Meenemen in een rollercoaster vol emotie”

Rolf Sanchez boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rolf Sanchez zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rolf Sanchez wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rolf Sanchez. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rolf Sanchez te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.