• Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Rolf Sanchez boeken?

Rolf Sanchez boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rolf Sanchez

Wilt u Rolf Sanchez direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rolf Sanchez

Rolf Sanchez wordt nu al de Nederlandse Ricky Martin genoemd, vergeleken met Enrique Iglesias, of gezien als de volgende Marc Anthony. In plaats daarvan stellen we je graag voor aan de allereerste Rolf Sanchez!

Opgegroeid met muziek en van jongs af aan zingend door het leven, bracht Rolf Sanchez bij zangdocente Babette Labeij. Zij spoorde hem aan auditie te doen bij X Factor. Rolf kwam stap voor stap een ronde verder, en eenmaal in de liveshows wist hij zich tussen het soul-, R&B- en rockgeweld te onderscheiden met zijn Spaanstalige nummers. Met een Dominicaanse achtergrond niet helemaal vreemd natuurlijk.

Alle vergelijkingen met de grote der aarde zijn geweldig, maar Rolf trekt zijn eigen plan.

Momenteel treedt Rolf Sanchez door heel het land op en brengt het publiek in extase met zijn levendig temperament.

Music from the heart, brought with a bright smile!

Rolf Sanchez boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rolf Sanchez zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rolf Sanchez wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rolf Sanchez. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rolf Sanchez te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.