Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Roland Scholten boeken?

Roland Scholten boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Roland Scholten

Wilt u Roland Scholten direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Roland Scholten

In een minimaal 2 uur durend evenement leggen Roland en zijn begeleidingsteam de nadruk vooral op teambuilding, maar dan wel op een manier waarbij de onderlinge strijd niet wordt geschuwd.

Na een introductie en een grondige uitleg van het dartsspel gaan de aanwezigen zelf darten in een aangepaste toernooivorm, waarbij Roland en zijn team de mensen begeleiden. Juist deze persoonlijke aandacht wordt door deelnemers als zeer positief ervaren. Na afloop van deze onderlinge competitie nemen de 'winnaars' het in een demonstratiepartij op tegen Roland zelf. Hierbij ligt de nadruk op entertainment (ontspanning na inspanning).

Een workshop in deze vorm is ideaal om verschillende afdelingen of bedrijven (business to business) met elkaar in contact te brengen, of juist om de teamgeest bij collega's weer op peil te brengen.


Clinics
Kenmerk van een clinic is dat deze op maat worden gesneden voor de opdrachtgever. De benadering van potentiële klanten is tenslotte anders dan die van uw personeel of management. Bij de clinics van Roland Scholten staan dus uw wensen en/of eisen centraal en wordt elke clinic op maat gemaakt voor het betreffende bedrijf of evenement.
In een speciaal voor uw bedrijf ontworpen context zal Roland vervolgens de diverse overeenkomsten tussen topsport en het bedrijfsleven tonen in woord en daad.

In een (eventueel) interactieve vorm zal Roland diverse links leggen tussen presteren op topniveau in een sport en het presteren op topniveau binnen het bedrijfsleven. Hierbij kunt u denken aan onderwerpen als doelgerichtheid, doorzettingsvermogen, omgaan met druk, strategie, enzovoort.

Ter illustratie (en vermaak) worden deze onderwerpen kracht bijgezet door het spelen van diverse spelletjes darts, waarbij u zult zien dat bedrijfstactiek verbazingwekkend vaak in direct verband kan worden gebracht met de dartssport.

Roland Scholten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Roland Scholten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Roland Scholten wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Roland Scholten. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Roland Scholten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.