Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Rodel Rob boeken?

Rodel Rob boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rodel Rob

Wilt u Rodel Rob direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rodel Rob

(Te) strak in het pak, flitste hij jarenlang over de rodelbaan. Dat waren nog eens tijden…. Nu echter, in de herfst van zijn sportieve carrière, heeft hij zijn rodel aan de wilgen gehangen en is hij een heel andere weg in geslagen. Rodel Rob is te boeken mit seinem super spitze schnelle Schlager Show. Dé Après-Ski 3.0. sensatie in binnen- en buitenland!
 
Rob schoot ooit als een rode lichtflits aan je voorbij op de baan, maar op het podium kun je tijdens een optreden echt niet om hem heen. Hij zet de hele tent auf z’n Kopf! Een vol half uur: meezingen met de bekendste Duitse Après-Ski hits, verpakt in te gekke medleys en meedoen met de mafste dansjes. In zijn fantastische Rodel outfit en met als vaste uitrusting een Co2 gun en een confetti shooter wordt het gegarandeerd feest! Rodel Rob heeft een gevarieerde doelgroep. Zijn act past perfect in een zaal of feesttent waar het thema ‘Oktoberfest’ is, maar ook tijdens een Après-Ski avond of ander Duits georiënteerd feestelijk event is dit dé act waarop iedereen los gaat!
 

Rodel Rob boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rodel Rob zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rodel Rob wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rodel Rob. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rodel Rob te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.