Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.975,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Rocq-e Harrell boeken?

Rocq-e Harrell boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rocq-e Harrell

Wilt u Rocq-e Harrell direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rocq-e Harrell

Rocq-E toerde als achtergrondzangeres over de hele wereld met supersterren als Aretha Franklin, Stevie Wonder en Diana Ross.

In Nederland geniet zij vooral bekendheid door de theaterproducties Female Factory, R.E.S.P.E.C.T. en Big, Black & Beautiful. Solo zingt Rocq-E naast nummers van Aretha Franklin & Diana Ross hits van o.a. Chaka Khan, Patti LaBelle en The Pointer Sisters.

Eventueel uitgebreid met 2 danseressen brengt zij een explosief optreden van dansbare soul en R&B classics. 

 The Story
 

'Heel Nederland weet inmiddels Rocq-E Harrell te vinden als er een flinke portie soul, vette R&B of gospel nodig is' (Telegraaf 24-10-2001)

Deze uitspraak bevestigt waar vele fans al achter waren gekomen! Rocq-E veroverde op dat moment het theaterpubliek in de succesvolle show R.E.S.P.E.C.T., waarmee zij gedurende 2 seizoenen langs de Nederlandse theaters trok. Maar ook het stijlvolle theaterconcert She Got Game, samen met Leonie Jansen, Astrid Seriese en Lucretia van der Vloot, bracht duidelijk Rocq-E's soulroots naar voren.

Geboren in Los Angeles werden soul, R&B en gospel zingen Rocq-E al vroeg bijgebracht. Haar moeder Evelyn was lid van de legendarische Friends of Distinction en grootmoeder Essie King was klassiek gospelzangeres en docente aan het conservatorium.


Rocq-E groeide al snel uit tot een van de top sessie zangeressen. Zo heeft zij samengewerkt met o.a. Stevie Wonder, The Emotions, Vanessa Williams en vele anderen. In 1999 bedankte Aretha Franklin Rocq-E (toen nog Rocquel Cox) als een van haar favoriete achtergrond zangeressen in haar biografie From These Roots. Met Diana Ross heeft Rocq-E bijna 10 jaar lang getoerd over de hele wereld, voordat Rocq-E zich uiteindelijk in Nederland vestigde en zich ging concentreren op haar eigen carriere.

Nederland kent haar stem inmiddels wel: zij was bijna dagelijks te horen in het MAGGIE-spotje 'Little Things Mean A Lot': een van de vele commercials die zij heeft ingezongen.


Het theaterpubliek heeft in 1995 officieel kennis met haar gemaakt in het succesvolle Niet Gesnoeid, waarin zij samen met o.a. Karin Bloemen -avond aan avond- het publiek trakteerde op vocale hoogstandjes. Hierna volgden Female Factory met Leonie Jansen, Adelheid Roosen en 10 andere internationale vrouwen plus haar solotheater concertserie Language of Love. In 1998 toerde Rocq-E met Lou Rawls en trad o.a. met hem op tijdens het North Sea Jazz Festival.

Ook was zij te zien in het Koninklijk Theater Carré als onderdeel van Made In Holland 11.9: een concert waarbij werd stilgestaan bij de aanslagen op Amerika.

In het theaterseizoen 2002 brengt Rocq-E, Big, Black & Beautiful 'Tribute To The Girl Groups'. Rocq-E samen met Lucretia van der Vloot en Michelle David brengen op een muzikale, maar soms ook komische wijze, een eerbetoon aan de Girl Groups die voor een groot deel het muziekbeeld van de afgelopen decennia bepaalden.

Rocq-e Harrell boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rocq-e Harrell zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rocq-e Harrell wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rocq-e Harrell. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rocq-e Harrell te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.