Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Rocky Vosse boeken?

Rocky Vosse boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rocky Vosse

Wilt u Rocky Vosse direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rocky Vosse

Rocky Vosse begon met zingen op feesten en kermissen in de regio Noord Holland. Zijn eerste single werd opgenomen met DJ Maarten en Kees Tel: "Donker om me heen". In het voorjaar van 2008 deed Rocky mee met de wedstrijd "De Leeuw die brult weer" van Sterren.nl.

Rocky werd unaniem uitgeroepen tot winnaar en eind mei 2008 verscheen de single met dezelfde titel: "De leeuw die brult weer".

Niet alleen kreeg Rocky na het winnen van deze wedstrijd een platencontract, ook mocht hij optreden in de Ahoy hal en op het megapiratenfestival in Borger. Medio 2008 is Rocky druk bezig met de opnames van de volgende single en zijn eerste album.

Live brengt Rocky een half uurtje vrolijk entertainment met, naast zijn eigen single, een mengeling van bekende feesttoppers en meezingers.

Rocky Vosse boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rocky Vosse zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rocky Vosse wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rocky Vosse. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rocky Vosse te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.