Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. meet & greet.
Volledige prijslijst

RockFrogs boeken?

RockFrogs boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van RockFrogs

Wilt u RockFrogs direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie RockFrogs

Hou je van muziek, avontuur en loltrappen? Kom dan naar een concert van de RockFrogs! De RockFrogs is de populairste rockband van de hele kikkerwereld. Tijdens hun rockconcerten worden interactieve liedjes afgewisseld met vrolijke grappen en leerzame korte verhaaltjes over goed eten en voldoende bewegen.

Dat is belangrijk natuurlijk anders hou je een optreden van 45 minuten niet vol! Een concert van de RockFrogs is een energieke meespringshow voor iedere leeftijd  maar kinderen vanaf 4 jaar en hun ouders vinden het gewoon het leukste. De coole Rocky speelt gitaar, de knappe Boney is zangeres, Blacky swingt op haar basgitaar en Ramyo, de kleine driftkikker, maakt op drums de band compleet.

Kom je lekker met hen meezingen en -jumpen? Vergeet dan niet om tijdens de meet en greet na afloop een handtekeningenkaart aan ze te vragen. Laat alle 4 de RockFrogs er speciaal voor jou iets opschrijven!

Let’s rock! Jump! Jump!

RockFrogs boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over RockFrogs zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over RockFrogs wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van RockFrogs. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over RockFrogs te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.