Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 60 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.795,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Rock The Dance boeken?

Rock The Dance boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rock The Dance

Wilt u Rock The Dance direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rock The Dance

Van 2 Unlimited tot Snap… ‘Rock The Dance’ fills the gap!

Het feest is in volle gang en dat moet zo blijven! ‘Rock The Dance’ is een knallende liveshow met alle bekende Dance hits uit de 90’s. 5 waanzinnige muzikanten bespelen het publiek in één grote medley met onder andere: 2Unlimited, Culture Beat, 2Brothers on the 4th floor, Rednex en DJ paul Elstak.

Vanaf de eerste noot tot en met de allerlaatste….. Een feest der herkenning! Kennen jullie deze nog? Je zou beter kunnen vragen: Wie niet?!

De muzikale perfectie wordt omlijst met een geweldige en energieke show met name zeer geschikt voor themafeesten, festivals, dorpsfeesten, tentfeesten en uitgaansgelegenheden.
Perfect als afsluiter of als hoogtepunt van de avond. Dit moet je ervaren!

Hou je vast, daar gaan we…. Everybody dance now!

Rock The Dance boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rock The Dance zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rock The Dance wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rock The Dance. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rock The Dance te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.