Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.500,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Rochelle boeken?

Rochelle boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rochelle

Wilt u Rochelle direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rochelle

Rochelle Perts (1992) is een bijzondere zangeres, zoals Nederland ze nog maar weinig gezien heeft. In 2011 won ze op achttienjarige leeftijd X-Factor met haar cover van “No Air”, die de #1 positie in de Top 100 bereikte. Sindsdien heeft ze zich ontpopt tot een ware artiest met een eigen stijl. In de afgelopen jaren heeft de uit Helmond afkomstige muzikante zich gevestigd in Amsterdam, en is daar volledig ingeburgerd in de scene.

Rochelle’s grootste wapenfeit tot nu toe is “Shotgun”, één van de grootste hits van Nederlandse bodem die nog steeds records verbreekt. Rochelle maakte tijdens de zoektocht naar haar eigen sound een opzet voor deze song. Met behulp van songwriters Cimo Fränkel, Brahim Fouradi en Chris Salvatore ontstond hieruit haar eerste eigen hitsong. Voor de productie werd Yellow Claw ingeschakeld, en het nummer kwam uit bij één van ’s werelds grootste onafhankelijke platenmaatschappijen, Spinnin’ Records. Op de track werken de snoeiharde beats van Yellow Claw en Rochelle’s unieke stemgeluid met een rauw randje perfect samen. Nadat Shotgun de Nederlandse Top 40 binnenstormde, spreidde de track zich als een olievlek uit over Europa. Zo kon het nummer rekenen op flinke airplay in onder andere België, Griekenland, Armenië, Turkije en Azerbeidzjan, en kwam het in verschillende landen terecht in de iTunes top 10. Met ruim 50 miljoen views op Youtube, ruim 15 miljoen plays op Spotify en het oppikken van het nummer door Sirius XM, één van de grootste radiostations in de VS met meer dan 25 miljoen luisteraars, kan er met recht gesproken worden van een wereldwijde hit.

Begin 2015 werkte Rochelle samen met Lady Bee en brachten zij samen “Return Of The Mack” uit, een cover van de wereldhit van Mark Morrison uit 1996. De bijhorende videoclip werd binnen één dag meer dan 150.000 keer bekeken op YouTube. De regie van de video was in handen van Ron Logher, bekend van zijn modefotografie voor onder andere BLEND en Vogue. De dansers van Groovekings (o.a. ‘So You Think You Can Dance’ en ‘The Ultimate Dance Battle’) zijn met een strakke choreografie in te video te zien. De remix die Oliver Heldens van de track maakte werd meteen opgepakt door SLAM FM, maar ook door het Amerikaanse Sirius XM.

In mei 2015 bundelde Rochelle haar krachten met die van het unieke, energieke trio Dirtcaps, bekend van (internationale) hits als “Money On My Mind”, “Dagga”, “How Many DJ's” “Weekend” en “Miljoenen”. Samen brachten zij de aankomende zomer hit “Fools Paradise” tot stand. “Fools Paradise” is uitgebracht door het nieuwe label Young Elephants, dat zich focust op een breed scala electronic dance music releases. Rochelle is een van de eerste veelbelovende en succesvolle artiesten in de internationale muziekindustrie die Young Elephants als haar thuis basis beschouwt.

Naast het schrijven en maken van muziek, is Rochelle ook actief in de modewereld en werkt ze samen met jonge, frisse designers. Door haar opvallende en interessante look wordt ze regelmatig gevraagd als model. Als opkomend fashion icoon deed ze al fotoshoots met onder andere L’Officiel en is ze te vinden in het fotoboek TAT TOO van Krijn van Noordwijk. Waar haar zangstem warm en fris is, zoekt Rochelle binnen de mode juist de donkere kant op, waarbij haar mysterieuze persoonlijkheid op de voorgrond staat.

Rochelle is een unieke en artistieke dame, met een flinke dosis muzikaal talent, een enorme persoonlijkheid en een bijzondere stijl.

Rochelle boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rochelle zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rochelle wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rochelle. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rochelle te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.